Rezultat neverosimil în preliminariile Ligii Campionilor la fotbal: Ferencvaros, eliminată de feroezi

După 0-0 în manşa-tur pe care a susţinut-o în deplasare, trupa din Budapesta s-a predat, miercuri seară, în faţa formaţiei Klaksvik, care a marcat 3 goluri într-o repriză.

2452 afișări
Imaginea articolului Rezultat neverosimil în preliminariile Ligii Campionilor la fotbal: Ferencvaros, eliminată de feroezi

Imagine înainte ca partida să înceapă

În faza competiţiei în care Farul Constanţa a fost eliminată, marţi, de reprezentanta Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol (1-1 în tur şi 0-3 la retur), primul tur preliminar al Ligii Campionilor, campioana Ungariei, Ferencvaros, a fost învinsă, astă-seară, la Budapesta, de o formaţie din Insulele Feroe, Klaksvik.

După 0-0 în tur, „pescarii” i-au administrat trupei maghiare un eşec sever, 3-0, şi merg mai departe. Oaspeţii au marcat la foc automat până la pauză, prin Frederiksberg (8 şi 32) şi Kassi (45+1), după care, în partea a doua, au conservat scorul de neprezentare afişat pe tabelă.

Ferencvaros Budapesta este pregătită de antrenorul rus Stanislav Cerchesov. În timp ce tehnicienii născuţi în ţara lui Vladimir Putin sunt repudiaţi de peste tot în Europa, Ungaria condusă de premierul Viktor Orban îi angajează.

Până la acest rezultat şocant, fotbalul din Ungaria a fost puternic lăudat în ultimii ani ca urmare a investiţiilor făcute de guvern. Autorităţile au ridicat fotbalul la rang de politică de stat, iar creşterea valorică s-a văzut cu precădere la nivel de echipă naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici