Rezultat şoc în Cupa Regelui Spaniei - Atletico Madrid eliminată de o echipă de liga a 3-a

  • Cupa Regelui Spaniei a făcut marţi primele două victime sonore, prin eliminarea lui Celta Vigo şi Getafe de către echipe din liga a 3-a
  • Competiţia marilor surprize a mai furnizat un rezultat incredibil, prin eliminarea lui Atletico Madrid, liderul autoritar din La Liga.
  • Simeone şi-a desconsiderat adversarul, trimiţând în teren o garnitură secundă
145 afișări
Imaginea articolului Rezultat şoc în Cupa Regelui Spaniei - Atletico Madrid eliminată de o echipă de liga a 3-a

Rezultat şoc în Cupa Regelui Spaniei - Atletico Madrid eliminată de o echipă de liga a 3-a

Cornella, echipa care a realizat imposibilul, câştigând la limită împotriva lui Atletico, cu 1-0, evoluează în al treilea eşalon din Spania, fiind doar pe locul 7 din 11 echipe, cu 11 puncte din 9 meciuri.

Adrian Jimenez a marcat singurul gol al meciului, în minutul 7, reluând în poartă o centrare din lovitură liberă.

Simeone şi-a desconsiderat adversarul, trimiţând în teren o garnitură secundă ce s-a dovedit a fi insuficientă pentru a depăşi turul doi al prestigioasei competiţii.

Dealtfel, Atletico Madrid e la a doua ispravă consecutivă de acest fel, anul trecut fiind eliminată în aceaşi fază de echipa de liga a 3-a Cultural Leonesa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici