Rezultate din etapa a VI-a a Diviziei A la baschet masculin

Echipele CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti au câştigat meciurile disputate cu Poli Iaşi, respectiv Energia Rovinari, luni, în etapa a VI-a a Diviziei A la baschet masculin.

136 afișări
Imaginea articolului Rezultate din etapa a VI-a a Diviziei A la baschet masculin

Rezultate din etapa a VI-a a Diviziei A la baschet masculin (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Sibienii au câştigat pe teren propriu în faţa celor de la Poli Iaşi, cu 130-72, în timp ce prahovenii s-au impus în deplasare, cu Energia Rovinari, scor 76-61.

În celelalte meciuri din cadrul etapei a VI-a s-au înregistrat rezultatele: BC Perla Harghitei-SCM Craiova 75-91, BCM Piteşti-BC Timişoara 60-86, BC Mureş-CSM Oradea 79-86, Gaz Metan Mediaş-Dinamo Bucureşti 115-86, CS Otopeni-U Mobitelco BT Cluj 82-84 şi CSŞ Giurgiu-CSM Bucureşti 62-64.

După 6 etape derulate în actuala stagiune, lider este Gaz Metan Mediaş, neînvinsă, cu 12 puncte, urmată de BC Timişoara (11), CSM Oradea şi SCM Craiova (ambele cu câte 10 puncte).

Următoarea etapă este programată la finalul săptămânii. Miercuri va avea loc restanţa din etapa a IV-a, dintre BC Mureş şi U Mobitelco BT Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici