Rezultate Liga Campionilor. Ronaldo îl salvează în prelungiri pe Solskjær. Lewandowski, hat trick la cea de 100-a apariţie

Prima seară a celei de a 4-a etape a fazei grupelor, în Liga Campionilor, a programat 8 meciuri, încheiate fără surprize deosebite. Lewandowski a reuşit hat trick-ul, iar Dybala şi Ronaldo au făcut dubla. Portughezul îl salvează din nou pe Ole Gunnar Solskjær, cu un gol marcat în prelungiri.

1518 afișări
Imaginea articolului Rezultate Liga Campionilor. Ronaldo îl salvează în prelungiri pe Solskjær. Lewandowski, hat trick la cea de 100-a apariţie

Rezultate Liga Campionilor. Ronaldo îl salvează în prelungiri pe Solskjær. Lewandowski, hat trick la cea de 100-a apariţie

Grupa E

Bayern a realizat scorul serii, Lewandowski sărbătorind cel de al 100-lea meci jucat în Champions League cu un hat trick. Polonezul a ratat şi o lovitură de pedeapsă pe finalul primei reprize, fiind şi servantul pentru golul lui Gnabry.

La Kiev, Mircea Lucescu s-a recunoscut învins de o echipă a Barcelonei salvată de execuţia noului star Ansu Fati, declarat jucătorul meciului. Ovidiu Haţegan a avut un meci complicat, în care a fost nevoit să apeleze la VAR pentru a lua o decizie dificilă, în urma căreia Barcelona ar fi putut primi un penalty.

Bayern Munchen e calificată în primăvara europeană, cu 12 puncte, urmată în clasament de Barcelona, cu 6 puncte, Benfica 4 şi Dynamo Kiev 1p.

Bayern Munchen – Benfica Lisabona 5-2 (2-1)
(Lewandowski 26, 61, 84, Gnabry 32, Sane 49/Morato 38, Nunez 75)

Dinamo Kiev – Barcelona 0-1 (0-0)
(Ansu Fati 70)

Grupa F

Manchester United a revenit de două ori, pe final de repriză şi de meci, egalând de fiecare dată prin Cristiano Ronaldo, a cărui contribuţie în meci s-a rezumat la cele două goluri.

United e pe primul loc în grupă, cu 7 puncte, la egalitate cu Villareal. Atalanta (5p) şi Young Boys (3p) mai au totuşi şanse teoretice la calificare.

Villareal – Young Boys Berna 2-0 (1-0)
(Capoue 36, Danjuma 89)

Atalanta Bergamo – Manchester United 2-2 (1-1)
(Ilicic 12, Zapata 56/Ronaldo 45+1, 90+1)

Grupa G

Lille a întors rezultatul în deplasare la Sevilla, a obţinut prima victorie în grupă şi a urcat pe locul 2 în clasament, cu 5 puncte, fiind devansată de Salzburg, cu 7 puncte.

Wolfsburg – Salzburg 2-1 (1-1)
(Baku 3, Nmecha 60 /Wober 30)

Sevilla – Lille 1-2 (1-1)
(Ocampos 15/David 43, Icone 51)

Grupa H

Juventus şi-a rezolvat la rândul ei calificarea în optimile de finală, fiind până acum, alături de Bayern, singurele echipe cu 4 victorii din 4. Chelsea, cu 9 puncte e pe locul 2 şi mai are nevoie de un singur punct, din ultimele 2 meciuri, pentru a fi 100% sigură de calificare.

Juventus Torino – Zenit Sankt Petersburg 4-2 (1-1)
(Dybala 11, 58, Chiesa 71, Morata 82)/ Bonucci 26, Azmoun 90+2)

Malmo – Chelsea 0-1 (0-0)
(Ziyech 56)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici