Rezultatele de marţi din etapa a treia grupelor Ligii Campionilor

Real Madrid, Borussia Dortmund, Juventus Torino, Leicester City, FC Porto, şi FC Sevilla sunt echipele care au câştigat meciurile disputat marţi, în etapa a treia a fazei grupelor Ligii Campionilor, ediţia 2016/2017.

1641 afișări
Imaginea articolului Rezultatele de marţi din etapa a treia grupelor Ligii Campionilor

Rezultatele de marţi din etapa a treia grupelor Ligii Campionilor

Dintre toate, formaţia pregătită de Zinedine Zidane s-a impus cel mai clar, scor 5-1, pe teren propriu cu Legia Varşovia. Borussia Dortmund a câştigat la limită, 2-1, deşi a condus cu 2-0. FC Porto a câştigat pe terenul celor de la Brugge, după un penalty transformat în minutul 90+3. Juventus a câştigat cu Olympique Lyon, 1-0, deşi a avut un om în minus, Mario Lemina fiind eliminat în minutul 54.

ŢSKA Moscova a remizat pe teren propriu cu AS Monaco, scor 1-1, în timp ce Bayer Leverkusen - Tottenham s-a terminat fără goluri, 0-0.

Rezultatele de marţi din grupele Ligii Campionilor:

ŢSKA Moscova – AS Monaco 1-1 (L. Traore 34 / B. Silva 87)
Leverkusen – Tottenham 0-0
Sporting Lisabona – Borussia Dortmund 1-2 (B. Cesar 67 / Aubameyang 10, Weigl 43)
Real Madrid – Legia Varşovia 5-1 (Bale 16, Marcelo 20, Asensio 37, Lucas Vazquez 68, Morata 84 / Radovic pen. 22)
Leicester City – FC Copenhaga 1-0 (Mahrez 41)
Club Brugge – FC Porto 1-2 (Vossen 12 / Layun 68, A. Silva pen. 90+3)
Lyon - Juventus 0-1 (Cuadrado 76)
Dinamo Zagreb - Sevilla 0-1 (Nasri 38)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici