Rezultatele înregistrate marţi în preliminariile EURO 2020: Cel mai spectaculos duel s-a jucat în Liechtenstein

Marţi s-au disputat 9 meciuri din preliminariile Campionatului European din 2020. Cel mai spectaculos duel s-a jucat în Liechtenstein, acolo unde Italia s-a impus cu scorul de 5-0.

221 afișări
Imaginea articolului Rezultatele înregistrate marţi în preliminariile EURO 2020: Cel mai spectaculos duel s-a jucat în Liechtenstein

Rezultatele înregistrate marţi în preliminariile EURO 2020

Andrea Belotti, cu două goluri, (minutele 70 şi 90+2), Federico Bernardeschi (minutul 2), Alessio Romagnoli (minutul 77) şi Stephan El Shaarawy (minutele 82) au făcut ca Italia să îşi asigure primul loc în Grupa J, cu 24 de puncte din 24 posibile, cu două etape rămase de jucat.

Toate rezultatele:
Finlanda – Armenia 3-0
Elveţia – Irlanda 2-0
Gibraltar – Georgia 2-3
Grecia – Bosnia 2-1
Insulele Feroe – Malta 1-0
Israel – Letonia 3-1
Suedia – Spania 1-1

Echipa naţională de Fotbal a României a jucat tot marţi şi a încheiat la egaliate meciul cu Norvegia, de pe Arena Naţională, scor 1-1, din Grupa F de calificare la EURO 2020. Tricolorii au fost egalaţi în minutul 90+2, ratând şansa de a urca pe locul secund în grupă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici