Rezultatele primei etape a sezonului în Liga de tineret. FCSB câştigă la scor partida cu Voluntari

Meciurile rundei de debut a noului sezon în Liga de Tineret la fotbal masculin au avut loc duminică şi marţi. Campioana en-titre, Universitatea Craiova, s-a impus pe teren propriu cu Viitorul Cluj, în timp ce UTA Arad, finalista sezonului precedent, a remizat în deplasare cu Politehnica Timişoara.

243 afișări
Imaginea articolului Rezultatele primei etape a sezonului în Liga de tineret. FCSB câştigă la scor partida cu Voluntari

Foto: Mihai Cibia / Sporturescu - FRF

FCSB a realizat scorul primei etape. Locul 3 în sezonul precedent la categoria U17, echipa antrenată de Marius Ştefan a debutat în noul sezon cu o victorie categorică în faţa celor de la FC Voluntari, scor 17-0.

Alături de finalistele sezonului trecut, Universitatea Cluj şi CSA Steaua, dar şi de Farul Constanţa, FCSB se anunţă încă de la startul competiţiei o candidată serioasă la titlul de campioană a Ligii de Tineret.

Clujenii a început de asemenea sezonul cu o victorie, 2-0 în deplasare la Kids Tâmpa Braşov, iar CSA Steaua a remizat în deplasare cu ACS Sport Team, scor 1-1. Farul a început sezonul la Iaşi, învingând Politehnica cu 6-2.

Rapid Bucureşti s-a impus în derby-ul cu Petrolul. Formaţia din Bucureşti, pregătită de Octavian Chihaia, s-a impus în duelul jucat în apropiere de Ploieşti. Alexandru Stan, Eduard Dănilă şi Rareş Stanciu au punctat pentru Rapid, în timp ce pentru prahoveni a marcat Sebastian Guiu.

În următoarea etapă, Rapid va primi vizita celor de la Campionii FC Argeş, piteştenii evoluând în seria de est în acest sezon, iar Petrolul se va deplasa la Bucureşti pentru un nou derby, de această dată în compania celor de la Dinamo.

Argeşenii au cedat în meciul Concordia Chiajna, scor 1-2, în timp ce Dinamo a câştigat la Buzău cu LPS Iolanda Balaş, scor 1-0.

LPS Bihorul Oradea este debutanta sezonului în competiţie, obţinând participarea în urma clasificării academiilor, unde s-a clasat pe locul 23. Debutul a avut loc pe terenul celor de la Sepsi OSK, unde au cedat cu 0-1.

Tot cu o înfrângere a început sezonul şi LPS Banatul Timişoara, adversara din următoarea rundă a orădenilor. Aceştia au cedat pe teren propriu, scor 1-3, în faţa celor de la AFK Csikszereda.

Rezultatele primei etape:

Seria de est

  • LPS Buăzu – SC Dinamo 1948 0-1
  • ACS Petrolul 52 – FC Rapid 1923 1-3
  • Campionii FC Argeş – Concordia Chiajna 1-2
  • ACS Sport Team – CSA Steaua 1-1
  • Politehnica Iaşi – Farul Constanţa 2-6
  • FCSB – FC Voluntari 17-0

Seria de vest

  • Kids Tâmpa Braşov – Universitatea Cluj 0-2
  • Universitatea Craiova – Viitorul Cluj 4-1
  • Ripensia Timişoara – CFR Cluj 1-1
  • Sepsi OSK – LPS Bihorul Oradea 1-0
  • LPS Banatul Timişoara – AFK Csikszereda 1-3
  • Politehnica Timişoara – UTA Arad 2-2

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici