Rezultatele sportivilor români în cea de-a doua zi a CM de judo

Sportivii români Carmen Bogdan, Corina Căprioriu şi Costel Dănculea au ratat drumul spre semifinale, vineri, în cea de-a doua zi a Campionatului Mondial de la Rotterdam.

21 afișări
Imaginea articolului Rezultatele sportivilor români în cea de-a doua zi a CM de judo

Rezultatele sportivilor români în cea de-a doua zi a CM de judo (Imagine: Mediafax Foto)

La masculin, în primul tur al categoriei 73 kilograme (grupa A), Costel Dănculea a trecut de nigerianul Abbas Salihu, după care l-a depăşit şi pe estonianul Kunter Rothberg. Dănculea a cedat însă în penultimul tur al grupei A, în faţa belgianului Dirk Van Tichelt, urmând să intre în recalificări.

La feminin, categoria 57 kilograme (grupa C), Corina Căprioriu nu avut adversară în primul tur, iar apoi a fost învinsă de mongola Battugs Tumen-Od.

La categoria 52 kilograme, în grupa C, Carmen Bogdan a "stat" în primul tur, iar în cel de-al doilea a trecut de Meerim Momunova (Kîrgîstan). Judoka antrenată de Florin Bercean a fost depăşită apoi în penultimul tur al grupei C, de chinezoaica Hongmei He, astfel că Bogdan va intra în recalificări.

În prima zi a CM de la Rotterdam, favorita la medalia de aur la categoria 48 kilograme, campioana olimpică Alina Dumitru, a fost nevoită să abandoneze încă din faza semifinalelor cu nipona Tomoko Fukumi, din cauza unei entorse la glezna stângă. Transportată de urgenţă la spital, Alina Dumitru nu a mai putut lupta în meciul pentru medalia de bronz, pierzând prin neprezentare şi încheind CM pe locul cinci.

Delegaţia feminină a României va reveni în ţară în cursul zilei de vineri, împreună cu antrenorul Florin Bercean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici