Rezumate Champions League. Barcelona a învins Juventus în meciul serii

  • Juventus – Barcelona 0-2
  • Krasnodar – Chelsea 0-4
  • Manchester United – RB Leipzig 5-0
1395 afișări
Imaginea articolului Rezumate Champions League. Barcelona a învins Juventus în meciul serii

Rezumate Champions League. Barcelona a învins Juventus în meciul serii

Etapa a doua din Champions League s-a terminat cu o ploaie de goluri. Cele mai tari echipe europene s-au luat la întrecere care dă mai multe.

Barcelona s-a descătuşat după ce preşedintele Bartomeu şi-a dat demisia. Au câştigat cu 2-0, chiar dacă Juventus a marcat de 3 ori. Morata a fost ghinionistul serii. A dat trei goluri, dar toate au fost anulate de video arbitraj pentru offside. Cristiano Ronaldo nu a jucat la Juventus din cauza coronavirusului.

Chelsea a reuşit prima ei victorie din acest sezon de Champions League într-un mare fel. A marcat de 4 ori în Rusia împotriva lui Krasnodar. Puteau să dea cinci, dar Jorginho a ratat un penalty.

Cinci goluri a marcat, însă Manchester United. „Diavolii roşii” au demolat-o pe Leipzig şi e pe primul loc în grupa H. Marcus Rashford a reuşit un hat-trick.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici