Rică Răducanu: Dacă o să aşteptăm bani de la federaţie, atunci o să murim de foame

Fostul portar al echipei naţionale şi al formaţiei Rapid, Necula Răducanu, a declarat, luni, în cadrul unei emisiuni televizate, că dacă ar fi să aştepte să primească bani de la Federaţia Română de Fotbal, atunci ar muri de foame.

18 afișări
Imaginea articolului Rică Răducanu: Dacă o să aşteptăm bani de la federaţie, atunci o să murim de foame

Rică Răducanu: Dacă o să aşteptăm bani de la federaţie, atunci o să murim de foame

Necula "Rică" Răducanu a fost invitat, luni, în cadrul emisiunii "Teo Live" ce se difuzează la Prima TV, el venind cu mai multe distincţii şi medalii primite de-a lungul timpului. Răducanu a povestit ce a discutat cu preşedintele României, Traian Băsescu, atunci când a fost decorat de către acesta. Răducanu purta la piept cea din urmă medalie. "Când ne-a dat Băsescu acum medaliile astea, m-am dus la el şi i-am zis «Tăticu', dar ceva mălai nu ne dai şi nouă pe lângă astea?», iar el mi-a zis «Eu nu dau mălai, să vă dea federaţia», iar eu i-am răspuns «A, păi dacă e aşa o să murim de foame». E bine totuşi că ne-a dat şi medaliile astea. O să-mi dea acum pe 15 diploma de cetăţean de onoare al oraşului şi eu o să am o stradă numită Rică Răducanu. Şi am şi glumit cu unii şi le-am spus că o să stea pe strada Rică Răducanu, iar când o să-i întrebe lumea unde stau, o să răspundă că stau pe Rică Răducanu. Cum să stea pe mine?", a spus Răducanu.

Traian Băsescu a decorat, la data de 25 martie, la Cotroceni, aproape 140 de jucători, antrenori, arbitrii şi preparatori fizici din fotbalul românesc al ultimelor cinci decenii. Rică Răducanu a fost decorat cu medalia "Meritul Sportiv" Clasa III.

Răducanu a venit şi cu diploma de maestru emerit al sportului primită cu ocazia celei de-a 50-a selecţii la echipa naţională, el precizând că pe vreamea lui Nicolae Ceauşescu era scutit de plata taxelor şi impozitelor, iar acum aceasta nu mai are nicio valoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici