Rijkaard: Va fi greu meciul cu Dinamo

Tehnicianul echipei Galatasaray, Frank Rijkaard, a declarat că meciul cu Dinamo, din Liga Europa, va fi dificil şi că formaţia sa va trebui să treacă de defensiva bună dinamovistă şi să înscrie cât mai devreme, informează ajansspor.com.

8 afișări
Imaginea articolului Rijkaard: Va fi greu meciul cu Dinamo

Rijkaard: Va fi greu meciul cu Dinamo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un rezultat bun în meciul cu Dinamo ne-ar ajuta mult pentru a trece de faza grupelor. Dinamo este o echipă bine organizată. Conform statisticilor, nu primeşte multe goluri, joacă bine din punct de vedere al defensivei. În ceea ce priveşte atacul, nu prea are rezultate. Va fi un meci dificil. Noi trebuie să începem bine jocul şi să înscriem repede. Andrei Cristea ar putea fi periculos", a spus Rijkaard.

Frank Rijkaard a precizat că jucătorii săi trebuie să se concentreze acum pentru partida cu Dinamo, de joi, nu pentru derbiul cu Fenerbahce, de la sfârşitul săptămânii.

Tehnicianul a menţionat că jucătorii Mustafa Sarp, Hakan Balta şi Gokhan Zan nu au probleme grave de sănătate.

"Mustafa Sarp nu are o problemă serioasă de sănătate. Nici Hakan Balta. Singura sa problemă este oboseala. Normal că în echipă pot surveni unele schimbări. Pentru noi cel mai important meci este cel care urmează, adică partida cu Dinamo. Încerc mereu să îi fac pe jucători să înţeleagă acest lucru. Gokhan Zan nu este accidentat, dar este obosit. Vom lua o decizie în privinţa acestor jucători astăzi", a afirmat Rijkaard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici