Rivaldo şi-a anunţat retragerea din activitate

Brazilianul Rivaldo, în vârstă de 43 de ani, câştigătorul Balonului de Aur în 1999 şi campion mondial în 2002, şi-a anunţat retragerea din activitate, el precizând că nu mai poate evolua din cauza unor probleme la genunchiul drept, informează presa internaţională.

105 afișări
Imaginea articolului Rivaldo şi-a anunţat retragerea din activitate

Rivaldo şi-a anunţat retragerea din activitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotbalistul va juca ultima dată sâmbătă, într-un meci cu Luverdense.

Rivaldo şi-a mai anunţat o dată retragerea, în martie 2014, însă în 2015 a revenit pe teren şi a evoluat pentru echipa Mogi Mirim, în liga a doua braziliană. În luna iulie, într-un meci cu Macae, scor 3-1, Rivaldo a fost autorul unui gol, iar fiul său, Rivaldinho, s-a numărat, de asemenea, printre marcatori.

Brazilianul este şi preşedintele clubului Mogi Mirim.

Rivaldo a câştigat numeroase trofee de-a lungul carierei, între care şi Cupa Mondială (2002) şi Liga Campionilor (cu AC Milan, în 2003).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici