Riviere, transferat de la AS Monaco la Newcastle

AS Monaco şi Newcastle au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Emmanuel Riviere la gruparea engleză, a anunţat, miercuri, clubul din Principat.

64 afișări
Imaginea articolului Riviere, transferat de la AS Monaco la Newcastle

Emmanuel Riviere (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"AS Monaco îi mulţumeşte lui Emmanuel Riviere pentru evoluţiile sale, încununate cu 17 goluri în 50 de meciuri. AS Monaco îi urează lui Manu multe reuşite în carieră", a se arată pe site-ul grupării din Monaco.

"Atacantul francez de 24 de ani a acceptat un contract pe termen lung" cu Newcastle, a indicat şi clubul englez, pe pagina sa oficială.

Riviere, care a mai evoluat la Saint-Etienne şi Toulouse, este al doilea jucător francez transferat în această vară de Newcastle, după Remy Cabella, de la Montpellier.

"Colonia" franceză de la Newcastle este numeroasă. În afară de cei doi amintiţi deja, pe St. James' Park mai evoluează fundaşii Mapou Yanga-Mbiwa, Mathieu Debuchy, Massadio Haïdara, mijlocaşii Moussa Sissoko, Hatem Ben Arfa, Sylvain Marveaux, Gabriel Obertan şi atacantul Yoan Gouffran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici