Roata unui monopost Ferrari condus de Schumacher, oferită cadou unui primar sârb

O roată a monopostului Ferrari condus de Michael Schumacher în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei din 2006 şi-a încheiat cursa în biroul primarului oraşului sârb Jagodina, sub forma unui cadou.

101 afișări
Imaginea articolului Roata unui monopost Ferrari condus de Schumacher, oferită cadou unui primar sârb

Roata unui monopost Ferrari condus de Schumacher, oferită cadou unui primar sârb (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Roata a fost oferită primarului Dragan Markovici de către o companie italiană, care produce huse auto, cu ocazia semnării unui contract comercial cu autorităţile locale din Jagodina (140 de kilometri sud de Belgrad).

"Este cel mai preţios cadou pe care l-am primit, mai ales că vine din partea unei companii care a investit la Jagodina. Este vorba de o roată care a fost folosită la Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. O voi păstra în biroul meu, pentru a-mi servi drept sursă de inspiraţie în munca mea", a declarat Markovici.

Michael Schumacher a câştigat în 2006 cursa chineză, devansându-i pe Fernando Alonso şi pe Giancarlo Fisichella (ambii de la Renault). Pilotul german, septuplu campion mondial, s-a retras în acel an, în care a încheiat Campionatul Mondial de Formula 1 pe locul doi, după Alonso. Schumacher a revenit în Marele Circ în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici