Robben mai vrea câteva titluri cu Bayern înainte de a duce o "viaţa normală"

Internaţionalul olandez Arjen Robben, în vârstă de 30 de ani, a declarat, într-un interviu pentru Bild, că vrea să-şi încheie cariera la Bayern Munchen şi speră să mai câştige câteva trofee înainte de a se bucura de o "viaţă normală".

70 afișări
Imaginea articolului Robben mai vrea câteva titluri cu Bayern înainte de a duce o "viaţa normală"

Arjen Robben (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Avem o superechipă. Viitorul se anunţă minunat. Vreau să mai câştig câteva titluri", a declarat Robben, apreciind că la acest stadiu al carierei nu poate găsi un loc mai bun ca la Bayern, unde mai are contract până în iunie 2015.

"Eram foarte tânăr când am fost la Chelsea (2004-07) şi la Real Madrid (2007-09). Acum sunt la cea mai bună echipă din lume. Există intenţia de prelungire a contractului. Trebuie să mai discutăm şi dacă toată lumea va fi mulţumită, atunci se va rezolva", a adăugat mijlocaşul ofensiv.

După încheierea carierei, "viaţa normală" ar fi pentru Robben să-şi petreacă vacanţele la schi şi să fie membru unui club de tenis. Vrea să se instaleze la Groningen, în provincia sa natală, unde directorul sportiv al clubului local doreşte ca Robben să-i succeadă în funcţie.

"Însă mai am mulţi ani până acolo. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic, tânăr şi proaspăt, nu ca un om de 30 de ani", a mai spus olandezul.

Accidentat la coapsă la începutul lunii decembrie, Robben a evoluat în doar două meciuri de la reluarea competiţiei în Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici