Robben şi Müller au avut o altercaţie după meciul Werder - Bayern, scor 1-3

Mijlocaşii echipei Bayern München Arjen Robben şi Thomas Müller au avut o altercaţie, sâmbătă, la finalul partidei pe care formaţia lor a câştigat-o, în deplasare, scor 3-1, cu SV Werder Bremen, în etapa a XX-a din 1.Bundesliga, informează Bild.

8 afișări

În timpul partidei, Robben a executat o lovitură liberă, iar Müller i-a reproşat olandezului, printr-un gest făcut cu mâna, că nu l-a lăsat pe el să şuteze la faza respectivă.

După fluierul final, Robben s-a repezit la Müller şi l-ar fi lovit dacă internaţionalul german nu s-ar fi ferit la timp.

"Acest gest denotă o lipsă de respect. Este bine să discutăm pe teren, dar asta nu se face cu mâinile", a spus Robben după joc.

Bayern a câştigat la Bremen prin golurile marcate de Robben '65, Mertesacker '76 (autogol) şi Klose '87, după ce Mertesacker deschisese scorul în minutul 47.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici