BREAKING ALERT   Robert Glinţă şi-a anunţat retragerea: A sosit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv

Robert Glinţă şi-a anunţat marţi retragerea din înotul competitiv. El spune că a sosit titmpul să se ocupe de propria sănătate fizică, mentală, emoţională şi spirituală.

919 afișări
Imaginea articolului Robert Glinţă şi-a anunţat retragerea: A sosit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv

Robert Glinţă, Facebook

„A sosit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv. Prin suişuri şi coborâşuri, acest sport m-a învăţat atât de multe şi m-a făcut să devin omul sunt astăzi. Fie că este vorba de durere sau glorie, eşec sau succes, suferinţă sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dedicare, ambiţie prin muncă grea pentru a atinge un obiectiv şi de a depăşi adversităţile şi obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine care vor rămâne pentru totdeauna”, a scris sportivul de 25 de ani pe Facebook.

Acesta le-a mulţumit oamenilor cu care a lucrat de-a lungul timpului.

„Resursele sunt epuizate şi este timpul să mă ocup şi să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoţională şi spirituală, pentru că, până la urmă, sunt doar un om”, a adăugat sportivul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici