Robert Ilyeş: Nu am cuvinte, suntem dezamăgiţi, suntem foarte trişti

Mijlocaşul Robert Ilyeş, care a fost desemnat jucătorul meciului FC Braşov - Steaua, scor 1-1, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României, a declarat, cu lacrimi în ochi că nu are cuvinte pentru a-şi exprima dezamăgirea faţă de ratarea calificării în finala competiţiei.

106 afișări
Imaginea articolului Robert Ilyeş: Nu am cuvinte, suntem dezamăgiţi, suntem foarte trişti

Robert Ilyeş: Nu am cuvinte, suntem dezamăgiţi, suntem foarte trişti (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Nu pot să mă bucur mult pentru acest trofeu (n.r. - jucătorul meciului), suntem dezamăgiţi, foarte trişti, pentru că am avut o şansă mare să jucăm finala Cupei în faţa propriilor suporteri. Vreau să cer scuze suporterilor, care au venit în număr mare, ne-au susţinut şi nu am putut să-i facem fericiţi. Nu am cuvinte, sunt dezamăgit. Câteodată fotbalul este nedrept, am făcut două rezultate de egalitate, dar nu am reuşit să trecem mai departe. Trebuie să trecem peste aceste momente dificile, sperăm ca la anul să reuşim mai mult", a spus Ilyeş la Sport.ro.

Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României-Timişoreana, pentru a 21-a oară în istorie, după 12 ani, în urma remizei, scor 1-1, de miercuri, din deplasare, cu echipa FC Braşov, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, Steaua calificându-se în finală datorită golului marcat în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici