Robert Lewandowski, acuzat că a lovit un adolescent

Fotbalistul echipei Borussia Dortmund, Robert Lewandowski, face obiectul unei plângeri, el fiind acuzat de un adolescent că l-ar fi lovit, acuzaţie respinsă de jucător, a anunţat presa germană.

95 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski, acuzat că a lovit un adolescent

Robert Lewandowski (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Poliţia germană a confirmat pentru cotidianul Bild că o plângere împotriva lui Lewandowski a fost depusă joi.

"Ţin să menţionez că nu am reacţionat violent faţă de cei care mi-au încălcat viaţa privată", a scris fotbalistul pe Facebook.

Adolescentul care îl acuză pe Lewandowski de violenţă a declarat pentru Bild că i-a arătat degetul mijlociu jucătorului când l-a văzut pe acesta că trecea cu maşina prin faţa şcolii sale. El şi-a arătat astfel nemulţumirea pentru faptul că germanul va pleca la Bayern Munchen, la finalul sezonului. Adolescentul a recunoscut că gestul său a fost deplasat şi a menţionat că fotbalistul a reacţionat violent. "A ieşit din maşină şi s-a îndreptat către mine. M-a întrebat de ce am făcut ceea ce am făcut, iar apoi m-a lovit cu palma în frunte, după care a plecat", a explicat elevul.

Hanz Joachim Watzke, conducător al clubului din Dortmund, a declarat că el crede "sută la sută" ceea e i-a relatat fotbalistul. "Robert mi-a explicat că un băiat i-a arătat degetul mijlociu şi că a coborât din maşină pentru a-l întreba de ce a făcut acel gest. I-a pus mâna pe umăr. Însă jură că nu a atins faţa băiatului şi că nu l-a lovit. Îl cred pe Robert sută la sută", a spus Watzke.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici