Robert Lewandowski confirmă că îşi doreşte o mutare numai la Barcelona

Robert Lewandowski a recunoscut că în prezent nu este interesat să se alăture niciunui alt club decât Barcelona în această vară.

145 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski confirmă că îşi doreşte o mutare numai la Barcelona

Sursa - Hepta

Atacantul lui Bayern Munchen şi-a continuat tirada împotriva campioanei din Bundesliga, cerând insistent să fie lăsat să plece, în încercarea de a-i convinge să îl vândă când mai are 12 luni de contract.

Echipe precum Chelsea, Manchester United şi Paris Saint-Germain au fost toate menţionate ca fiind interesate de Lewandowski, dar Barcelona este cea care a dominat ştirile în jurul internaţionalului polonez, care a confirmat acum că este foarte interesat de un transfer pe Camp Nou.

„Nu am luat în considerare nicio altă ofertă în afară de cea a Barcelonei", a declarat el pentru publicaţia poloneză Onet Sport.

Bayern a continuat să sublinieze că Lewandowski nu este disponibil în această vară, promiţând să îl păstreze chiar dacă asta înseamnă să îl piardă prin transfer gratuit în 2023, iar preşedintele Herbert Hainer a recunoscut nemulţumirea clubului faţă de decizia atacantului de a-şi face publică opţiunea.

Acel interviu a avut loc înainte de această ultimă revoltă a lui Lewandowski, care este evident hotărât să forţeze plecarea de la Bayern în această vară.

Managerul Barcelonei, Xavi, este foarte interesat să îl aducă pe Lewandowski în această vară, dar, pe lângă faptul că trebuie să convingă Bayern să vândă, echipa catalană se confruntă şi cu provocări financiare pentru a-l aduce.

Fondul de transferuri nu este deosebit de mare, iar Barcelona se confruntă deja cu necesitatea de a-şi reduce echipa după ce a reuşit să obţină semnăturile lui Andreas Christensen şi Franck Kessie pe transferuri gratuite, astfel încât unii jucători ar trebui să plece înainte de a putea sosi alţii noi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici