Roberto Mancini va rămâne la Internazionale Milano şi sezonul viitor

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Roberto Mancini, va rămâne şi sezonul viitor pe banca tehnică a milanezilor, a declarat impresarul tehnicianului, Giorgio de Giorgis.

12 afișări
Imaginea articolului Roberto Mancini va rămâne la Internazionale Milano şi sezonul viitor

Roberto Mancini va rămâne la Internazionale Milano şi sezonul viitor (Imagine: Mediafax Foto)

"Roberto rămâne la Inter sută la sută. Ar fi o mare surpriză dacă ar pleca", a spus agentul lui Mancini. Giorgio de Giorgis a contrazis zvonurile potrivit cărora ar exista neînţelegeri între antrenor şi preşedintele clubului, Massimo Moratti. Impresarul a precizat însă că tehnicianul are într-adevăr nişte divergenţe cu staff-ul medical al echipei.

Internazionale, club la care este legitimat Cristian Chivu, a câştigat duminică al treilea titlu consecutiv de campioană a Italiei, dar presa, atât cea din Peninsulă, cât şi cea din Anglia, scrie despre o eventuală plecare a lui Mancini la Chelsea, concomitent cu venirea lui Jose Mourinho pe banca Interului.

Luni, Massimo Moratti a declarat că urmează să aibă o întrevedere cu antrenorul său. "Trebuie să ne întâlnim, să înţelegem fiecare ce avem de gând şi să vedem dacă putem continua sau e nevoie să găsim alte soluţii. În ceea ce mă priveşte, am foartă multă stimă şi afecţiune pentru Roberto", a precizat preşedintele interist.

În vârstă de 43 de ani, Roberto Mancini este antrenorul formaţiei italiene din 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici