Robin Dutt: Am respectat prea mult pe FC Barcelona

Antrenorul Robin Dutt a declarat, marţi seară, că jucătorii echipei Bayer Leverkusen au respectat prea mult formaţia FC Barcelona, în meciul tur al optimilor Ligii Campionilor, pierdut de germani, scor 1-3.

193 afișări
Imaginea articolului Robin Dutt: Am respectat prea mult pe FC Barcelona

Robin Dutt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În prima repriză ne-am apărat bine, dar ne-a lipsit curajul. Am respectat prea mult pe FC Barcelona şi ne-a fost puţin teamă. A doua parte a fost total diferită, ne-am făcut jocul şi am pus probleme", a spus Dutt.

Josep Guardiola a afirmat că este un mare fan al fotbalului german şi a subliniat că FC Barcelona a jucat mai bine în partea secundă a meciului: "Echipele germane luptă mereu pentru a reveni. Va trebui să fim prudenţi în retur pentru că ei încă sunt periculoşi".

Argentinianul Lionel Messi consideră victoria extrem de importantă, în contextul în care de când FC Barcelona este condusă de Guardiola nu a câştigat niciodată prima manşă din optimi când a jucat în deplasare. "Mereu este complicat contra echipelor germane. Mă bucur că am marcat, dar important este rezultatul echipei".

Echipa spaniolă FC Barcelona a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia germană Bayer Leverkusen, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexis Sanchez '41, '55 şi Messi '88, în timp ce pentru gazde a înscris Kadlec, în minutul 52.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici