Robin van Persie: Aş putea să-mi închei cariera la Manchester United

Atacantul olandez al echipei Manchester United, Robin van Persie, a declarat, miercuri, că ar putea să-şi încheie cariera la formaţia engleză.

185 afișări
Imaginea articolului Robin van Persie: Aş putea să-mi închei cariera la Manchester United

Robin van Persie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Anul viitor voi fi jucătorul lui Manchester United şi probabil mult timp de acum înainte. Aş putea să-mi închei cariera la Manchester United. Sunt câteva cluburi în Europa de foarte mare valoare şi unde orice jucător ar vrea să evolueze. Mă gândesc la Juventus Torino, la AC Milan, dar şi la Manchester United. Nu ştiu ce va fi în viitor, acum sunt aici", a declarat Van Persie, pentru publicaţia Voetbal International

Robin van Persie, în vârstă de 29 de ani, a fost achiziţionat la începutul sezonului de Manchester United de la Arsenal Londra. Internaţionalul olandez a înscris 19 goluri pentru Manchester United, ocupanta primului loc în Premier League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici