Robinho a părăsit antrenamentul echipei Manchester City

Atacantul brazilian Robinho a ieşit din antrenamentul echipei Manchester City, aflată în insulele Canare, după ce s-ar fi certat cu managerul Mark Hughes, conform presei engleze.

13 afișări
Imaginea articolului Robinho a părăsit antrenamentul echipei Manchester City

Robinho a părăsit antrenamentul echipei Manchester City (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Directorul executiv al grupării engleze, Gary Cook, a anunţat că Robinho s-a expus unor sancţiuni prin acest gest.

"Tot ce ştiu este că Robinho nu se mai află în centrul de pregătire de la Tenerife. Aştept un raport complet referitor la acest caz", a declarat Cook.

Disputa jucătorului cu managerul echipei s-ar fi născut după ce Hughes a revenit asupra unei promisiuni făcute către atacant de a-l lăsa în Brazilia pentru a-şi sărbători cea de-a 25-a aniversare, la 25 ianuarie.

Robinho a devenit, în august 2008, cel mai scump transfer din istoria fotbalului englez, când Manchester City a plătit 36 milioane de euro clubului Real Madrid.

Atacantul brazilian a marcat 12 goluri pentru noua sa echipă, devenind unul dintre favoriţii suporterilor formaţiei sale.

Nemulţumirea lui Robinho a apărut într-un moment neplăcut pentru Manchester City. Clubul britanic tocmai primise refuzul unui alt brazilian, Kaka, de a se transfera de la AC Milan.

Citeşte şi:

Schuster: Robinho a ajuns la un club mediocru din Anglia

Robinho a plătit o petrecere la care a cerut 40 de prezervative

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici