Robinho va fi amendat de Manchester City

Tehnicianul echipei engleze Manchester City, Mark Hughes, a anunţat, marţi, că atacantul bazilian Robinho va fi amendat după ce a părăsit, săptămâna trecută, centrul de antrenament al clubului engelez fără a primi autorizaţia conducerii.

17 afișări
Imaginea articolului Robinho va fi amendat de Manchester City

Robinho va fi amendat de Manchester City

"I-am explicat situaţia lui Robby şi l-am prevenit de intenţia noastră de a-l amenda. Pot spune că el nu va fi tratat diferit faţă de un alt component al echipei", a spus tehnicianul formaţiei din Manchester.

Robinho, care a fost week-end-ul trecut în Brazilia pentru a-şi rezova unele "probleme de familie", a fost prezent luni la antrenamentul formaţiei sale de club şi şi-a cerut scuze pentru faptul că a părăsit cantonamentul echipei, a precizat Hughes.

Chiar dacă valoare exactă a amenzii pe care o va primi internaţionalul cariocas nu a fost comunicată oficial, mass-media britanică precizează că aceasta s-ar putea ridica la aproximativ 210.000 de euro, salariu său pe două săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici