Roger Federer: M-am accidentat la genunchi în timp ce pregăteam baia pentru fetele mele gemene

Tenismenul Roger Federer a declarat, vineri, că accidentarea la genunchi suferită după turneul de Mare Şlem al Australiei, în ianuarie, a survenit în timp ce pregătea baia pentru cele două fiice gemene, notează BBC.

796 afișări
Imaginea articolului Roger Federer: M-am accidentat la genunchi în timp ce pregăteam baia pentru fetele mele gemene

Roger Federer: M-am accidentat la genunchi în timp ce pregăteam baia pentru fetele mele gemene

Câştigător a 17 turnee de Mare Şlem, Roger Federer (34 de ani, locul 3 ATP) a avut nevoie de o operaţie artroscopică la genunchi, pentru ruptură de menisc. Elveţianul revine în circuit în această săptămână, la turneul de tenis de la Miami, din categoria Masters, dotat cu premii totale în valoare de peste 7 milioane de dolari.

"Mă duceam în baie să pregătesc cada pentru fete. Am făcut o mişcare foarte simplă, m-am întors şi am simţit un click în genunchi. M-am dus apoi la zoo şi în scurt timp mi s-a umflat piciorul", a declarat Federer, potrivit BBC. Elveţianul a precizat că este foarte mulţumit cum a decurs operaţia, dar şi-a manifestat dezamăgirea pentru faptul că a trebuit să lipsească din circuit din cauza unei accidentări. "Credeam că voi reuşi să menţin o carieră fără accidentări. A fost un şoc mare şi un lucru neaşteptat, o premieră", a adăugat Roger.

Roger Federer va juca, vineri, în turul doi al turneului de tenis de la Miami, cu argentinianul Juan-Martin Del Potro (numărul 366 mondial). Bilanţul întâlnirilor directe este 15-5 în favoarea elveţianului. "Amândoi venim după accidentări, dar cred că va fi un meci foarte bun. Voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu împotriva lui Roger", a Del Potro, conform Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici