Roger Federer s-a RETRAS de la turneul de la Roma/ Ce a declarat elveţianul

Roger Federer (3 ATP) s-a retras, vineri, înaintea sfertului de finală pe care ar fi trebuit să îl dispute la Masters-ul de la Roma, din cauza unei accidentări la piciorul drept. Elveţianul în vârstă de 37 de ani urma să îl înfrunte pentru a treia oară în 2019 pe grecul Stefanos Tsitsipas (7 ATP).

2357 afișări
Imaginea articolului Roger Federer s-a RETRAS de la turneul de la Roma/ Ce a declarat elveţianul

Roger Federer s-a retras de la turneul de la Roma din cauza unei accidentări la picior

De patru ori finalist la Roma, Federer a jucat aproape patru ore, joi, trecând cu 6-4, 6-3 de Joao Sousa (72 ATP), în turul doi, şi cu 2-6, 6-4, 7-6(7) de croatul Borna Coric, la finele unui meci în care a salvat două mingi de meci.

"Sunt dezamăgit că nu pot concursa astăzi. Nu sunt sută la sută din punct de vedere fizic, iar după consultări cu cei din echipă am decis să nu joc. Sper să revin la anul", a transmis Roger Federer.

Jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam câştigate a revenit la Roma după o absenţă de doi ani, precedenta sa vizită la Foro Italico consemnându-se în 2016. Federer este aşteptat mai departe să joace turneul de la Roland Garros, pentru prima dată după 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici