Roger Federer: Sunt foarte emoţionat şi motivat pentru sezonul viitor

Jucătorul de tenis Roger Federer, locul 3 ATP, s-a declarat emoţionat şi motivat înaintea sezonului din 2019, pe care îl va începe la Cupa Hopman, competiţie ce se va desfăşura în Perth.

260 afișări
Imaginea articolului Roger Federer: Sunt foarte emoţionat şi motivat pentru sezonul viitor

Roger Federer: Sunt foarte emoţionat şi motivat pentru sezonul viitor

Roger Federer va începe cel de-al 22-lea sezon al carierei la Perth, în Cupa Hopman. El va face echipă la această competiţie cu compatrioata lui, Belinda Bencic.

"Cred că, la vârsta mea, oamenii ştiu că, dacă voi face ceva extraordinar, va fi uimitor. Dacă asta însă nu se va întâmpla, ar trebui să se gândeasc că e logic să nu poţi produce tenis în fiecare an. Câteodată ai nevoie şi de un pic de noroc şi o tragere la sorţi reuşită. Multe lucruri trebuie să se întâmple ca să poţi câştiga un Grand Slam. Sper să fie iar începutul unui sezon extraordinar pentru mine pentru că ultimele două au fost nebunesc de bune pentru mine", a declarat Federer, la Perth.

Elveţianul a declarat că s-a antrenat din greu înaintea Australian Open, turneu care va începe luna viitoare. "Sunt foarte mulţumit de cum a mers pregătirea dinaintea sezonului. Ultimele trei, patru săptămâni au fost foarte intense. Sunt foarte emoţionat şi motivat pentru sezonul viitor", a completat tenismanul, care are în portofoliu deja 20 de titluri de turnee de Grand Slam şi încearcă să câştige cel de-al 100-lea turneu al carierei.

Roger Federer va debuta în Cupa Hopman, duminică, împotriva echipei Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici