Roland Garros | Simona Halep se califică în semifinale după o revenire spectaculoasă în timpul meciului: 3-6, 7-6, 6-0 cu Svitolina / Halep: Nu ştiu cum am reuşit să revin

Simona Halep (4 WTA) a învins-o miercuri pe Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA) cu 3-6, 7-6, 6-0 şi astfel ajunge în semifinale la Roland Garros, unde se va confrunta cu Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA) .

8426 afișări
Imaginea articolului Roland Garros | Simona Halep se califică în semifinale după o revenire spectaculoasă în timpul meciului: 3-6, 7-6, 6-0 cu Svitolina / Halep: Nu ştiu cum am reuşit să revin

Roland Garros | Halep se califică în semifinale după o revenire din altă lume: 3-6, 7-6, 6-0 cu Svitolina

Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA) o aşteaptă pe Simona în semifinale, cehoaica învingând-o pe Caroline Garcia (Franţa, 27 WTA), scor 7-6(3), 6-4.

Echipa Begu/Zheng (România/China) a cedat în sferturi cu australiencele Barty şi Dellacqua, iar Olaru (România) şi Savchuk (Ucraina) au şi ele o misiune teribilă, cu Hingis/Chan (Elveţia/Taipei), după 16:30.

Rafael Nadal s-a calificat în semifinale, urmând să îl înfrunte în această fază pe Dominic Thiem, cel care a trecut în mod surprinzător de Novak Djokovic.


Halep: Nu ştiu cum am reuşit să revin, a fost foarte greu. Ea a jucat la un nivel foarte înalt

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, după o victorie dramatică în faţa favoritei cinci, Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6(6), 6-0. A revenit de la 5-1 în setul doi, salvând o minge de meci, şi a oferit una dintre cele frumoase reveniri ale anului în tenis.

În tiebreak-ul setului secund s-a impus, scor 8-6, şi a reuşit să trimită setul în decisiv, unde nu i-a mai dat nicio şansă ucrainencei, câştigându-l la zero şi, implicit, partida.

"Nu ştiu cum am reuşit să revin. A fost foarte greu. Ea a jucat la un nivel foarte înalt şi a lovit puternic. Aş putea spune că am fost puţin norocoasă şi aici mă refer la modul în care am câştigat setul al doilea, când mingea a lovit fileul. Cred că am fost puternică din punct de vedere mental, nu m-am dat bătută", a spus Halep la finalul meciului, pentru Eurosport.

Halep se califică în semifinale după o revenire din altă lume: 3-6, 7-6, 6-0 cu Svitolina! Simona a fost condusă cu set şi 5-1, dar a avut o atitudine de mare campioană

17:11 Simona defilează şi face 4-0 în actul decisiv! Cât de aproape este semifinala, şi cât de departe părea în setul secund! Asta înseamnă să crezi până la capăt, ce atitudine de campioană a Simonei!

17:08 Halep - Svitolina 3-6, 7-6, 3-0!!! Este dublu break după o dreaptă eşuată a ucrainencei! Simona scoate tot, Elinei nu îi mai iese nimic şi scoate un strigăt de frustrare.

17:00 Halep nu mai poate fi oprită de nimeni şi de nimic după revenirea absolut incredibilă din setul al doilea şi face 2-0 în decisiv! Jocul ei este solid, bazat pe multă încredere, în timp ce Svitolina pare descumpănită

16:55 SEEEEEEEET pentru Halep, scor 7-6(6)!!! Cel mai tensionat meci de la Roland Garros 2017 intră în decisiv după o revenire din altă lume a jucătoarei noastre! Ce luptătoare! Simona a dat totul într-un tie-break câştigat cu sufletul!, scrie prosport.ro

16:46 CE DRAMATISM: Simona o are în mână pe Elina, dar ratează prea nu mai puţin de 4 mingi de set, iar ucraineanca egalează. Avem tie-break, tenisune maximă!

16:36 Halep o conduce pe Svitolina cu 6-5! Simona dictează ritmul, Elina mai are puţin şi începe să plângă! 

16:33 SENZAŢIONALA SIMONA egalează după ce a fost condusă cu 5-1! Este 5-5, Halep domină şi povestea continuă!

16:27 Simona câştigă trei game-uri la rând, pune presiune pe adversară: 4-5! Ce momente urmează, Elina serveşte pentru victorie!

16:23 Halep - Svitolina 3-5, după două game-uri smulse de Simona pe care o ştiam cu toţii. Românca serveşte ACUM pentru a rămâne în meci!

16:18 Halep e la un game de eliminarea de la Roland Garros, un turneu în care defilase până în sferturi: 3-6, 1-5!

16:10 Simona este groggy în acest moment: Elina mai face un break alb şi se duce la 4-1 în setul secund. Halep arată acelaşi joc crispat şi fricos din primul set, pare într-o situaţie fără ieşire.

16:02 Halep intră din nou în jocul ucrainencei, loveşte fără vlagă, iar Svitolina are break în faţă şi în setul al doilea: 2-1! Românca nu poate citit jocul curajos al adversarei.

15:54 Svitolina câştigă primul set al confruntării cu Halep, scor 6-3, după 44 de minute! Halep nu şi-a putut duce la capăt revenirea, după ce se apropiase de la 0-5 la 3-5! Începutul de set, care a fost unul dezastruos, a contat enorm. Dar important e şi faptul că Simona intră în joc şi arată un nivel mult mai bun.

15:49 Halep - Svitolina 3-5! Asistăm la o remontada în primul set? Sunt deja trei game-uri consecutive câştigate de Simona, încă un break acum, iar Elina va intra în panică.

15:46 Se schimbă rolurile pe Suzanne Lenglen: Simona se calmează, îşi construieşte frumos atacurile şi se apropie la 2-5, după ce a fost condusă cu 0-5!

15:42 Halep - Svitolina 1-5! Românca îşi adjudecă un prima game, unul muncit, care sperăm să îi ofere încredere. Statistica este dezastruoasă până acum, Simona având doar 3 lovituri direct câştigătoare.

15:34 Simona îşi creează patru mingi de break, dar nu îşi găseşte ritmul şi le ratează pe toate! Svitolina se desprinde la 5-0, iar soarta primului set pare pecetluită!

15:28 Halep - Svitolina 0-4! Se îngroaşă gluma! Adversara Simonei câştigă punctele cu o lejeritate fantastică, reuşeşte dublu break-ul după un retur de mare clasă.

15:16 Halep - Svitolina 0-2! Ucraineanca o surprinde pe Simona cu un joc foarte agresiv, dfierit de cel pe care l-a arătat în finala de la Roma. Halep nu se aştepta la un început atât de brutal şi îşi cedează serviciul repede.

15:10 Simona a câştigat tragerea la sorţi, a ales să primească prima, iar Elina nu este deranjată şi câştigă un prim game alb cu serviciu: 1-0!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici