Rom-exit: Superliga nu are nicio reprezentantă în grupele cupelor europene, după ce Farul şi Sepsi au capotat în Conference League

  • Farul Constanţa şi Sepsi Sf. Gheorghe au ratat şansa de a pătrunde în grupele UEFA Europa Conference League.
  • ampioana României a pierdut în Finlanda, 0-2 cu Helsinki.
  • Deţinătoarea Cupei României a reuşit acelaşi rezultat ca în tur, 2-2, dar a capotat în prelungiri cu Bodo.
1404 afișări
Imaginea articolului Rom-exit: Superliga nu are nicio reprezentantă în grupele cupelor europene, după ce Farul şi Sepsi au capotat în Conference League

Gică Hagi, Farul

CONFERENCE LEAGUE

HJK Helsinki - FARUL 2-0 
Radulovic (20 şi 70)

Bodo/Glimt - SEPSI 2-2, 3-2 
Sorli (24), A. Pellegrino (29 şi 100 - ultimul din penalty) / Alimi (42), R. Varga (46)

Partida Bodo/Glimt-Sepsi Sf. Gheorghe s-a încheiat cu scorul 3-2, după prelungiri.

Amahl Pellegrino, vârful norvegienilor, a încris în minutul 12, dar golul a fost anulat după consultarea sistemului VAR. Totuşi gazdele au înscris de două ori în prima repriză, prin atacanţii Sondre Sorli, în minutul 24, şi Amahl Pellegrino, în minutul 29. Sepsi a marcat în minutul 42 prin Isnik Alimi şi a egalat în minutul 46 prin golul lui Roland Varga.

Partida a ajuns în prelungiri deoarece în tur, la Sf.Gheorghe, scorul a fost identic, 2-2. Amahl Pellegrino a înscris din nou în minutul 100 printr-o lovitură de la 11 metri, iar Marius Stefanescu a avut un gol anulat pentru poziţie de ofsaid în minutul 102.

Tot joi, Farul Constanţa a fost eliminată din UEFA Europa Conference League. Constănţenii au fost învinşi în returul disputat în deplasare cu HJK Helsinki. Finlandezii au câştigat partida cu 2-0 şi, cu scorul general 3-2, au obţinut calificarea în grupele UEFA Europa Conference League.

////////////////////////////////////

Este vorba despre partidele retur din play-off-ul competiţiei europene. Ambele formaţii au partide în deplasare în Finlanda şi Norvegia.

Farul Constanţa este aproape de grupele UEFA Europa Conference League după ce în tur, în România, s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la HJK Helsinki.

Sepsi Sf. Gheorghe are o misiune mai grea în Norvegia unde întâlneşte formaţia Bodo/Glimt. În tur, la Sf.Gheorghe a fost egalitate, scor 2-2.

Partidele HJK Helsinki-Farul Constanţa şi Bodo/Glimt-Sepsi Sf. Gheorghe vor începe la ora 19.00. Echipele care se vor impune se vor califica în grupele UEFA Europa Conference League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici