Romain Bardet a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei

Ciclistul francez al echipei AG2R - La Mondiale, Romain Bardet, a câştigat, joi, etapa a XVIII-a a Turului Franţei, disputată între localităţile Gap şi Saint-Jean-de-Maurienne, pe o distanţă de 186,5 kilometri, informează site-ul oficial al competiţiei.

105 afișări
Imaginea articolului Romain Bardet a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei

Romain Bardet a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bardet, care se află la primul succes în Turul Franţei, a adus a doua victorie de etapă pentru rutierii francezi în acest an, după ce coechipierul său Alexis Vuillermoz s-a impus pe Mur-de-Bretagne, în etapa a VIII-a.

Romain Bardet s-a impus din evadare, devansându-i pe conaţionalul său Pierre Rolland (Europcar), cu 33 de secunde, şi pe columbianul Winner Anacona Gomez (Movistar), cu 59 de secunde.

În clasamentul general conduce britanicul Chris Froome (Sky), urmat de columbianul Nairo Quintana (Movistar), la trei minute şi zece secunde, şi de spaniolul Alejandro Valverde (Movistar), la patru minute şi nouă secunde.

Etapa a XIX-a va avea loc vineri, între localităţile Saint-Jean-de-Maurienne şi La Toussuire - Les Sybelles, pe o distanţă de 138 de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici