AUSTRALIAN OPEN  Româncele au pierdut pe capete în calificări. Meci dramatic pentru Irina Fetecău

Primul turneu de Mare Şlem al anului se află în faza calificărilor.

2535 afișări
Imaginea articolului Româncele au pierdut pe capete în calificări. Meci dramatic pentru Irina Fetecău

Româncele au pierdut pe capete în calificări

Jucătoarele de tenis din România care au intrat în concurs marţi, în a doua zi a calificărilor, au pierdut în primul tur al calificărilor. 

Gabriela Lee (26 de ani, locul 226 WTA), fostă Talabă, a cedat în faţa rusoaicei Kamilla Rakhimova (20 de ani, locul 116 WTA). Favorita 8 s-a impus cu 7-6 (0), 6-0.

Nici Mihaela Buzărnescu n-a avut o soartă mai bună. Belgianca Ysaline Boneventure (27, 177) nu i-a lăsat nicio şansă, scor 6-2, 6-2.

Irina a ratat minge de meci

Irina Fetecău (25 de ani, 215 WTA) a testat-o, tot marţi, pe italianca Martina Trevisan (28, 113), favorită 2. S-a terminat 5-7, 7-6 (10), 6-2 pentru italiancă, după ce fiica omului de radio Adrian Fetecău a avut minge de meci, în tie-break-ul setului doi.

Meciul a fost dramatic, durând peste 3 ore. Irina a condus cu 7-5, 1-0 la seturi şi break avans. A fost egalată, dar a făcut iarăşi break la 4-4. Cu serviciul, n-a reuşit să închidă setul şi meciul, care a ajuns în prelungiri.

În tie-break, românca a salvat 5 mingi de set, iar la scorul de 10-9 a avut minge de meci pe serviciul adversarei. Din nou, a cedat, iar rivala a închis setul. Decisivul n-a avut istoric, revenindu-i facil italiencei, care a început cu break din primul game şi n-a mai putut fi depăşită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici