România a fost învinsă categoric de Georgia în semifinala Rugby Europe Championship

  • Reprezentativa naţională de rugby a României a suferit duminică o înfrângere la scor în faţa Georgiei, în semifinala competiţiei Rugby Europe Championship, disputată la Tbilisi.
  • Pe lângă calificarea în finala competiţiei, cele două echipe şi-au disputat şi trofeul Antim Ivireanu.
630 afișări
Imaginea articolului România a fost învinsă categoric de Georgia în semifinala Rugby Europe Championship

Georgia s-a impus cu 31-7 (17-0), la capătul unui meci dominat integral de gazde.

Sharikadze şi Todua a culcat în terenul de ţintă al stejarilor în prima repriză, Abzhandadze transformând ambele eseuri şi reuşind alte 3 puncte din lovitură de pedeapsă (17-0).

În debutul reprizei secunde, georgienii au reuşit un nou eseu transformat, pentru 24-0, Căpăţână şi Melinte reducând din diferenţă, în minutul 63, cu singurul eseu transformat reuşit de echipa României în această semifinală.

Tabutsadze, cu eseu, şi Matkava, cu transformarea, au stabilit apoi scorul final al meciului.

România va întâlni Spania, în finala mică, pe 19 martie, la Badajoz, acolo unde va avea loc şi finala, dintre Georgia şi Portugalia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici