România a găzduit în premieră seminarul UEFA privind securitatea pe stadioane

UEFA şi Uniunea Europeană au organizat în perioada 7-9 septembrie, la Bucureşti, conferinţa anuală privind securitatea pe stadioane, o premieră pentru România, notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

129 afișări
Imaginea articolului România a găzduit în premieră seminarul UEFA privind securitatea pe stadioane

România a găzduit în premieră seminarul UEFA privind securitatea pe stadioane

La eveniment au fost prezenţi responsabili cu securitatea de la toate cluburile prezente în actualul sezon al Ligii Campionilor şi Europa League, reprezentanţi ai asociaţiilor naţionale, plus reprezentanţi UEFA şi alţi invitaţi cu expertiză în domeniul siguranţei pe stadioane.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost şi el prezent la seminar, ocazie cu care s-a adresat participanţilor: ”Tema conferinţei din acest an, Răspundere şi Riscuri, cuprinde eforturile noastre comune, pe care le-aş rezuma în trei paşi majori. Să învăţăm din experienţele trecutului, să confruntăm realităţile actuale şi să fundamentăm o abordare integrată prin care să asigurăm spectatorilor bucuria deplină a spectacolului fotbalistic, promovând, în aceeaşi măsură, valorile fundamentale ale acestui sport”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici