Serena Williams: Cu siguranţă nu am fost epuizată după meciul meu din sferturi cu Simona Halep

Serena Williams a fost eliminată în semifinale la US Open, sportiva din Statele Unite ale Americii fiind învinsă de Karolona Pliskova, şi a pierdut primul loc în ierarhia mondială, iar aceasta a fost iritată de întrebările jurnaliştilor la conferinţa de presă de după meci.

11939 afișări
Imaginea articolului Serena Williams: Cu siguranţă nu am fost epuizată după meciul meu din sferturi cu Simona Halep

Serena Williams: Cu siguranţă nu am fost epuizată după meciul meu din sferturi cu Simona Halep (Imagine: Hepta/ Mediafax foto)

Chestionată în legătură cu oboseala resimţită după meciul cu Simona Halep din sferturi, care s-a întins pe trei seturi, şi a durat două ore şi 17 minute, Serena a răbufnit şi le-a transmis jurnaliştilor: "Nu cred că mi-au mers prea multe bine astăzi. Am făcut o mulţime de erori şi nu am jucat atât de bine ca până acum. Cu siguranţă nu am fost epuizată după meciul meu din sferturi", a declarat Serena.

Întrebată încă o dată despre acest subiect, Williams a răbufnit: "OK, nu o să repet ce am spus mai devreme. Nu am fost obosită după meciul cu Halep. Sunt o jucătoare profesionistă, joc de peste 20 de ani. Dacă nu pot juca la 24 de ore, atunci nu ar mai trebui să particip. Deci cu siguranţă nu am fost deloc obosită, am avut suficient timp să-mi revin".

În urma acestei înfrângeri, Serena Williams părăseşte prima poziţie a clasamentului mondial feminin după 186 de săptămâni consecutive în care a fost lider. Locul său este luat de Angelique Kerber.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici