Simona Halep: Serena e singura jucătoare de la care am avut ce învăţa

Simona Halep, a 5-a jucătoare din clasamentul WTA, a dezvăluit că Serena Wiiliams a fost un model pentru ea încă din ziua în care constănţeanca şi-a început cariera profesionistă.

1864 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Serena e singura jucătoare de la care am avut ce învăţa

Simona Halep: Serena e singura jucătoare de la care am avut ce învăţa

Cu 5 zile înaintea turneului de la US Open, Simona Halep a făcut mai multe declaraţii interesante despre Serena Williams, cea mai valoroasă candidată la ultimul titlu de Grand Slam al anului. Discuţia a pornit de la lupta pentru locul 1 WTA care se dă între americancă şi Angelique Kerber din Germania, Simona având numai cuvinte de laudă despre actualul lider mondial.

"Serena e singura jucătoare de la care am avut ce învăţa. Lucrurile pe care le admir la ea sunt motivaţia, spiritul de luptă şi agresivitatea", a declarat Simona Halep, citată de site-ul tennisworldusa.org.

Sportiva antrenată de Darren Cahill a oferit un alt exemplu de fair-play, complimentând-o şi pe Angelique Kerber, chiar dacă nemţoaica a eliminat-o sâmbătă în semifinale la Cincinnati, scor 3-6, 4-6.

"Serena e cea mai bună din lume, dar În acelaşi timp cred că Angelique merită şi ea să fie pe locul 1, pentru că a câştigat un turneu de Grand Slam şi continuă să adune multe victorii", a mai spus Halep

Kerber s-a apropiat la doar 190 de puncte de Williams în ierarhia WTA, dar Halep nu a dorit să facă o predicţie despre ceea ce se va întâmpla după US Open.

"Pentru mine ar fi ciudat ca Serena să piardă locul 1, pentru că e acolo de o veşnicie. Dar Kerber munceşte mult şi e o jucătoare puternică.  Are o şansă bună, dar vom vedea ce va fi" ,a încheiat sportiva din România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici