România a învins Andorra, scor 2-0, în preliminariile CE de tineret

Echipa naţională de tineret a României a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa similară a Andorrei, într-un meci contând pentru grupa I preliminară a Campionatului European de tineret.

52 afișări
Imaginea articolului România a învins Andorra, scor 2-0, în preliminariile CE de tineret

Mijlocaşul echipei Dinamo, Gabriel Torje, a majorat scorul în repriza a doua pentru naţionala României după un şut la colţul scurt (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Găman, în minutul 8, din penalti, şi Torje, în minutul 64.

România a deschis scorul prin fundaşul Găman, care a înscris din penalti în minutul 8. Arbitrul Pavle Radovanovici a dictat penalti după un fault asupra atacantului român Raul Rusescu.

Mijlocaşul echipei Dinamo, Gabriel Torje, a majorat scorul în repriza a doua pentru naţionala României după un şut la colţul scurt.

Andorra: 1. Oliva - 2. Orosa (18. Martinez '70), 4. Rodriguez, 3. Maneiro, 5. Garcia - 6. Vales - 8. Bousenine (15. Jourdan '80), 7. Geada (16. Madeira '64), 10. Jimanez, 11.Renom - 9. Izquierdo. Antrenor: Justo Ruiz Gonzalez.

România: 1. Lung - 2. Bărboianu, 3. Barbu, 5. Găman, 13. Pârvulescu (4. S. Ilie '72) - 6. Onicaş (7. Ochiroşii '54)- 11. Gângioveanu, 8. A. Ionescu, 10. Torje - 9. L.Ganea (18. M. Costea '62), 14. Rusescu. Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: Vales '84, Maneiro '84 / Bărboianu '84, Găman '84, Ochiroşii '88, S. Ilie '89

Partida dintre România şi Andorra, disputată pe "Estadi Comunal" din Andorra de Vella, a fost condusă de o brigadă de arbitri din Muntenegru formată din Pavle Radovanovici (central), Milos Radulovici, Srdjan Koraci (asistenţi) şi Mileta Scepanovici (rezervă).

Observatori la acest joc au fost delegaţi turcul Yusuf Namoglu şi slovacul Ladislav Gadosi.

Echipa României este la a treia victorie consecutivă în această campanie de calificare, după ce a mai trecut de Andorra, pe teren propriu, scor 2-0, şi de selecţionala Insulelor Feroe, în deplasare, cu scorul de 4-0.

Din grupa României mai fac parte Rusia, Republica Moldova şi Letonia.

România conduce în clasamentul grupei I a preliminariilor pentru Campionatul European de tineret 2011, cu nouă puncte.

Următorul meci al naţionalei de tineret este programat la 8 septembrie, la Craiova, în compania reprezentativei Republicii Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici