România a învins Islanda în preliminariile europeanului de baschet feminin

Echipa naţionala de baschet feminin a României a învins joi, la Constanţa, Islanda, cu scorul de 82-70 (45-38), la debutul în preliminariile Campionatului European din 2025. Meciul a contat pentru Grupa F, în care mai joacă naţionalele Turciei şi Slovaciei.

87 afișări
Imaginea articolului România a învins Islanda în preliminariile europeanului de baschet feminin

România a învins Islanda în preliminariile europeanului de baschet feminin

Tricolorele au fost conduse pentru puţin timp în debutul partidei, după care au preluat iniţiativa şi în sfertul doi aveau deja 14 puncte avans (40-26).

În ultimele 10 minute, România s-a desprins chiar la 20 de puncte (82-62), relaxându-se pe final.

Podar (14 puncte), Vîrjoghe (13), Manea (12) şi Irimia (12) au fost coşgheterele României în meci, în tmp ce de la oaspete Benonysdottir a reuşit 23 de puncte.

România ocupă locul 2 în grupă, după Turcia, la egalitate de puncte, după ce lidera grupei s-a impus tot joi, în faţa Slovaciei cu 75-40.

România joacă cel de al doilea meci, duminică, tot la Constanţa, în compania Slovaciei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici