România a învins lejer Japonia, la Campionatul Mondial de handbal. Urmează luni jocul cu Polonia

România şi Japonia s-au duelat astăzi în Grupa Principală 3 de la Campionatul Mondial de handbal feminin, partida terminându-se cu succesul tricolorelor, scor 32-28.

1592 afișări
Imaginea articolului România a învins lejer Japonia, la Campionatul Mondial de handbal. Urmează luni jocul cu Polonia

România - Japonia, la Campionatul Mondial de handbal. Tricolorele

ROMÂNIA - JAPONIA 32-28 (17-14) FINAL

România ar trebuie să câştige şi meciul cu Polonia (luni seară, ora 19.00). Are 4 puncte şi ar ajunge la 6 puncte în Grupa Principală.

Cristina Neagu a lipsit în prima fază a grupelor din cauza unei accidentări. Selecţionerul Florentin Pera a forţat-o în disputa cu Germania, când interul lui CSM Bucureşti a marcat 3 goluri.

Vedeta era incertă pentru duelul cu Japonia, iar decizia finală a venit în ziua meciului, în jurul orei 9:00. Neagu nu a jucat, nefiind trecută pe foaia oficială. În tribună au mai luat loc Dumanska şi Gogârlă.

România venea după două eşecuri dureroase, cu Danemarca şi cu Germania, în timp ce Japonia a produs surpriza şi a răpus Danemarca..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici