România a pierdut meciul amical cu Slovenia, scor 3-4

Echipa naţională a României a pierdut, miercuri, cu scorul de 3-4 (0-1), partida amicală disputată la Ljubljana, în compania reprezentativei similare a Sloveniei, acesta fiind ultimul meci de verificare al echipei antrenate de Victor Piţurcă înaintea startului preliminariilor Cupei Mondiale.

1358 afișări
Imaginea articolului România a pierdut meciul amical cu Slovenia, scor 3-4

România a pierdut meciul amical cu Slovenia, scor 3-4

Golurile au fost marcate de Cesar '4, Dedici '51 din penalti şi '60, Kirm '70, respectiv Papp '56, Torje '68 din penalti şi Grozav '80.

1-0: Slovenia a deschis scorul în minutul 4, prin căpitanul Bostjan Cesar, care a reluat cu o lovitură de cap din 6 metri o centrare venită de pe partea dreaptă.

În minutul 48, Ciprian Marica a înscris, însă golul a fost anulat pentru henţ comis de atacantul român.

2-0: În minutul 50, Vlad Chiricheş l-a faultat pe Birsa în careu, după ce a preluat greşit. Penaltiul a fost transformat de Zlatko Dedici.

2-1: Papp înscrie primul său gol la echipa naţională, după ce reia din trei metri o centrare din lovitură liberă a lui Torje.

3-1: Zlatko Dedici realizează dubla în minutul 60, după ce înscrie cu un şut de la 14 metri lateral dreapta pe lângă Bogdan Lobonţ

3-2: Handanovici îl faultează în careu pe Tănase în minutul 67, iar Torje transformă penaltiul un minut mai târziu.

4-2: În minutul 70, Kirm înscrie cu un şut de la 9 metri lateral stânga.

4-3: Marius Niculae întoarce o minge pentru Gheorghe Grozav, care înscrie din 8 metri la colţul lung.

Slovenia: Handanovici - Brecko, Suler (Maroh '90+2), Cesar, Struna - Birsa (Sisici '80), Radoslavljevici, Kurtici (Mertelj '72), Dedici - Kirm (Bacinovici '89) - Matavz (Velikonka '84). Antrenor: Slavisa Stojanovici.

România: Lobonţ - Papp (Luchin '74), Chiricheş, Găman (Tamaş '46), Raţ (Latovlevici '80) - Cociş, Lazăr (Bourceanu '46) - Torje, B. Stancu (Grozav '46), Tănase - Marica (M. Niculae '65). Antrenor: Victor Piţurcă.

Cartonaşe galbene: Suler '55, Handanovici '67 / Torje '32, Papp '63, Tamaş '81.

Primul meci al echipei României în preliminariile CM-2014 din Brazilia va avea loc în 7 septembrie, cu Estonia, în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici