România a scăpat de Thibaut Courtois. Belgianul a anunţat oficial că nu va participa la Euro 2024

Belgia este principalul adversar din grupa României, la turneul final care va fi găzduit la vară de Germania.

Urmărește
286 afișări
Imaginea articolului România a scăpat de Thibaut Courtois. Belgianul a anunţat oficial că nu va participa la Euro 2024

România a scăpat de Thibaut Courtois. Belgianul a anunţat oficial că nu va participa la Euro 2024

Accidentat de mai multă vreme, Thibaut Courtois, portarul formaţiei spaniole Real Madrid şi al naţionalei de fotbal a Belgiei, a anunţat că nu va participa la Euro 2024.

În luna august a anului trecut, Courtois a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng. „Nu voi fi Campionatul European”, sunt cuvintele sale către un post belgian.

„Dacă am noroc, voi juca în cel mai devreme în luna mai, dar nu voi fi niciodată 100% pregătit pentru un turneu mare”, a completat portarul titular al „dracilor roşii”.

„Pentru mine, este mai bine să fiu clar imediat şi să anunţ echipa naţională. Nu vreau să fiu doar 80%, când avem alţi portari buni. Mă dau la o parte şi în iunie voi fi un simplu fan. Sperăm la titlul european”, a continuat Thibaut Courtois.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici