România a urcat o poziţie în clasamentul mondial FIFA

  • Clasamentului mondial FIFA a suferit ultima modificare înainte de începerea Cupei Mondiale de luna viitoare.
  • Brazilia şi-a mărit avansul în fruntea clasamentului, iar Spania a coborât sub Italia.
  • Naţionala României a urcat un loc, de pe 54 pe 53.
316 afișări
Imaginea articolului România a urcat o poziţie în clasamentul mondial FIFA

România a urcat o poziţie în clasamentul mondial FIFA

Brazilia, singura echipă care a participat la toate finalele Cupei Mondiale, va aborda turneul de luna viitoare din Qatar în căutarea unui al şaselea titlu, o performanţă record.

Va face acest lucru cu un avans mai mare în fruntea clasamentului, după ce victoriile în amicale cu Ghana şi Tunisia au mărit diferenţa faţă de Belgia, ocupanta locului al doilea, care a pierdut în faţa Olandei în Liga Naţiunilor.

Argentina, marea rivală a Braziliei, a rămas pe locul trei, cu Franţa, campioana mondială, pe locul patru, şi Anglia, vicecampioana Euro 2020, pe locul cinci.

Veşti bune pentru Italia, care nu a reuşit să se califice din nou la turneul final al Cupei Mondiale. Naţionala din „cizmă” a urcat deasupra Spaniei pe locul şase.

Alte echipe care vor participa la Cupa Mondială şi au urcat în clasament sunt Croaţia, care a urcat trei locuri, până pe 12, Iranul cu o urcare de două locuri, până pe 20, şi Serbia, care a urcat pe 21.

Reprezentativa României, condusă de Edward Iordănescu a urcat un loc, de pe 54 pe 53, faţă de clasamentul lunii august.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fifa,
clasament,
brazilia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici