România - Angola, scor 39-29, la CM de handbal masculin tineret din Brazilia

Naţionala de handbal masculin tineret a României a învins, sâmbătă, reprezentativa Angolei, cu scorul de 39-29 (20-14), în cea de-a patra partidă din grupa B a Campionatului Mondial din Brazilia.

174 afișări
Imaginea articolului România - Angola, scor 39-29, la CM de handbal masculin tineret din Brazilia

România - Angola, scor 39-29, la CM de handbal masculin tineret din Brazilia

Anterior, România a remizat cu Portugalia, scor 26-26 (11-15) şi cu Serbia, scor 21-21 (13-9) şi a învins Qatar, cu 32-31 (16-16), astfel că după patru partide în grupa B, tricolorii au 6 puncte.

În celelalte două meciuri din grupă se vor întâlni, sâmbătă noaptea, Serbia-Spania şi Portugalia-Qatar.

Tricolorii vor juca ultimul meci din grupa B, duminică noaptea, cu Spania.

În celelalte grupe au fost repartizate formaţiile: grupa A - Tunisia, Paraguay, Belarus, Olanda, Suedia, Rusia; C - Chile, Algeria, Coreea de Sud, Argentina, Danemarca, Franţa şi D - Norvegia, Japonia, Uruguay, Egipt, Germania, Brazilia.

Naţionala de handbal masculin tineret a României s-a calificat la CM în luna ianuarie, la 10 ani de la ultima performanţă similară. Tricolorii mici au încheiat grupa preliminară 6 pe prima poziţie, după victorii cu Bulgaria şi Slovenia, respectiv remiză cu Croaţia.

La ultima participare în competiţie, în 2005, România s-a clasat pe locul 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici