România, cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor CE de handbal feminin din 2012

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, marţi, componenţa urnelor valorice, pentru tragerea la sorţi de vineri, de la Monte Carlo, a grupelor CE feminin din luna decembrie.

177 afișări
Imaginea articolului România, cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor CE de handbal feminin din 2012

România, cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor CE de handbal feminin din 2012 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit anunţului EHF, România face parte din prima urnă valorică, alături de Suedia, campioana en-titre Norvegia şi Croaţia. Din urna a doua fac parte Franţa, Muntenegru, Germania şi Ucraina, din cea de-a treia, Serbia, Danemarca, Rusia şi Ungaria, iar din cea de-a patra, Spania, Cehia, Macedonia şi Islanda.

Turneul final al CE din 2012 se va desfăşura în Serbia, între 4-16 decembrie, cu grupele preliminare la Belgrad (grupa A), Nis (B), Novi Sad (C) şi Vrşeţ (D). Grupele principale se vor derula la Belgrad şi Novi Sad, iar meciurile de clasament final, la Belgrad.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc, vineri, la Monte Carlo, unde se desfăşoară şi Congresul EHF, în cadrul căruia vor avea loc alegeri pentru funcţiile de conducere, în intervalul 2012-2016.

Naţionala feminină a României nu are antrenor în prezent, după ce Radu Voina a renunţat, în 2 iunie, FR Handbal urmând să anunţe noul selecţioner, după şedinţa CA, din 25 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici