România, eşec în meciul cu Muntenegru la Campionatul Mondial de handbal feminin

Echipa naţională de handbal a României a pierdut meciul contra reprezentativei similare a Muntenegrului, vineri, la Kunamoto, scor 26-27 (12-11), în penultima rundă din grupa C a Campionatului Mondial din Japonia.

273 afișări
Imaginea articolului România, eşec în meciul cu Muntenegru la Campionatul Mondial de handbal feminin

România, eşec în meciul cu Muntenegru la Campionatul Mondial de handbal feminin

Prima repriză dintre România şi Muntenegru a fost una foarte echilibrată, cea mai mare diferenţă de scor fiind de două goluri. La pauză, tricolorele au intrat în avantaj, scor 12-11.

În partea secundă, România a început să se distanţeze, având chiar şi un avantaj de patru goluri, scor 21-17. Au urmat apoi câteva minute foarte slabe ale tricolorelor, care au încasat şapte goluri consecutive. Până la final, România nu a reuşit să mai egaleze, înregistrând al doilea eşec de la turneul final, scor 26-27, după cel cu Spania, din prima rundă.

Cristina Neagu, odihnită în meciul cu Kazahstan, de marţi, a fost din nou la înălţime, reuşind să înscrie de 11 ori. Următoarea cea mai bună marcatoare a României a fost Gabriela Perianu, cu patru reuşite. De la Muntenegru s-a remarcat Jovanka Radicevic, care a punctat de şapte ori.

Astfel, România rămâne, pentru moment, pe locul 3, cu patru puncte, însă va fi egalată dacă Ungaria învinge Senegal, miercuri, de la ora 12:00.

Meciul decisiv pentru obţinerea locului 3 în grupă şi calificarea în Main Round va avea loc vineri, între România şi Ungaria.

Clasamentul grupei C:

1. Spania - 8 puncte, 4 meciuri
2. Muntenegru - 8 puncte, 4 meciuri
3. România - 4 puncte, 4 meciuri
4. Ungaria - 2 puncte, 3 meciuri
5. Senegal - 0 puncte, 3 meciuri
6. Kazahstan - 0 puncte, 4 meciuri

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici