România este în sferturile de finală ale Campionatului European de volei

România este în sferturile de finală ale Campionatului European de volei, după ce naţionala de volei masculin s-a impus în faţa Croaţiei cu 3 - 2. Campion. Au trecut 38 de ani de când naţionala României termina ultima oară între primele 8 echipe ale Europei la un turneu final.

132 afișări
Imaginea articolului România este în sferturile de finală ale Campionatului European de volei

România este în sferturile de finală ale Campionatului European de volei

„Greu, dar i-am dovedit! România e în sferturi! O victorie! Şi ce victorie! După două ore şi jumătate de luptă, de urcuşuri şi coborâri, de reveniri, de mingi jucate cu inima, România este în sferturile de finală ale Campionatului European. Au trecut 38 de ani de când naţionala României termina ultima oară între primele 8 echipe ale Europei la un turneu final”, anunţă Federaţia Română de Volei.

La Varna, România a învins Croaţia cu 3-2: „Am condus cu 2-0 şi am crezut că scăpăm fără emoţii, că vom juca lejer în sferturi. Dar croaţii s-au trezit şi au egalat. Ne-am ridicat încă o dată şi în setul 5 nu le-am mai dat nicio şansă. Suntem valoroşi, suntem buni, suntem români! Felicitări băieţilor, antrenorului Sergiu Stancu, staff-ului tehnic. Cei care au contribuit la acest succes. Voleiul românesc trăieşte, respiră. Au fost Turcia, Franţa, Grecia, Croaţia. Cine urmează? Să sperăm că învingătoarea dintre Franţa şi Bulgaria!”, adaugă sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici