România - Franţa, în sferturile de finală ale Campionatului European de Volei masculin

România întâlneşte Franţa în sferturile de finală ale Campionatului European de Volei masculin. Partida se joacă luni, de la ora 21.00, la Varna, în Bulgaria.

526 afișări
Imaginea articolului România - Franţa, în sferturile de finală ale Campionatului European de Volei masculin

România - Franţa, în sferturile de finală ale Campionatului European de Volei masculin

Campionatul European se desfăşoară în Israel, Italia, Bulgaria, Macedonia de Nord, în perioada 28 august-16 septembrie.

După ce a trecut în optimi de Croaţia, România se va bate cu Franţa, campioana olimpică, pemtru un loc în semifinalele competiţiei. Cele două echipe s-au întâlnit şi în grupe. Atunci România a produs surpriza şi s-a impus cu 3-1 la seturi. În semifinale, echipa calificată va întâlni învingătoarea partidei Italia-Olanda.

România nu s-a mai calificat în semifinalele campionatului european din 1977. Atunci, românii obţineau ultima medalie, cea de bronz.

Naţionala masculină a României are în palmares cinci medalii la campionatele europene, inclusiv una de aur. Acestea au fost obţinute între anii 1955 şi 1977. La precedenta participare, România a ieşit pe locul 21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici