România – Germania 0-1 în preliminariile CM 2022. Omul meciului a fost portarul Florin Niţă

  • Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă duminică seara de reprezentativa Germaniei
  • Scorul final a fost stabilit în prima repriză.
  • Jucătorul meciului pentru România a fost portarul Florin Niţă, ale cărui intervenţii au limitat proporţiile scorului.
968 afișări
Imaginea articolului România – Germania 0-1 în preliminariile CM 2022. Omul meciului a fost portarul Florin Niţă

România – Germania 0-1 în preliminariile CM 2022. Omul meciului a fost portarul Florin Niţă

Mirel Rădoi a impus o strategie curajoasă, ofensivă, însă Germania a dominat, atât teritorial, cât şi din punct de vedere al posesiei. Prima ocazie importantă a meciului i-a aparţinut lui Kai Havertz, al cărui şut din careu a fost respins de Niţă.

Românii au replicat prin Mihăilă, care la rândul lui a trimis un şut spre poarta lui Neuer, însă imprecis, puţin pe lângă.

Germania a deschis scorul în minutul 17, când Kai Havertz a pasat în faţa porţii pentru Serge Gnabry, care a marcat nestânjenit.

Peste doar 2 minute, nemţii au avut şansa de a majora, şutul lui Joshua Kimmich nimerind bara transversală.

După reluare, nemţii au jucat puţin mai relaxaţi, dar au fost totuşi cei care l-au pus la încercare pe Niţă, care a avut două intervenţii foarte bune.

Dealtfel, Niţă a fost omul meciului, intervenţiile sale reuşind să limiteze scorul, nemţii putând câştiga mult mai clar, fără intervenţiile portarului român.

Tot Niţă a fost în prim plan în ultimele 10 minute ale partidei, când a respins spectaculos alte două şuturi ale lui Timo Werner.

Pe finalul jocului tricolorii au reuşit să îşi creeze două faze periculoase în careul german, nereuşind însă să fructifice.

După această înfrângere, România ocupă locul 4 în grupa J, cu 3 puncte, primele două locuri fiind ocupate la egalitate de puncte (6), de Germania şi Armenia, pe locul 3 aflându-se Macedonia de Nord, care a câştigat cu 5-0 meciul cu Liechtenstein.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici