România - Germania, în barajul FED Cup

România va disputa, pe 16-17 aprilie, pe teren propriu, barajul de menţinere în Grupa Mondială a Fed Cup, contra Germaniei, conform tragerii la sorţi care a avut loc marţi, la Londra.

1403 afișări
Imaginea articolului România - Germania, în barajul FED Cup

România - Germania, în barajul FED Cup (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Foto)

România a retrogradat două poziţii în clasamentul mondial, după eşecul cu Cehia, şi ocupă locul 9, astfel că nu a figurat printre capii de serie. În aceste condiţii, tragerea la sorţi a scos din urnă reprezentativa a Germaniei, care le are în componenţă pe Angelique Kerber, câştigătoare de la Australian Open, şi Sabine Lisicki, jucătoarea cu cel mai puternic serviciu din circuitul WTA. La sfârşitul săptămânii trecute, în primul tur al Grupei Mondiale, Germania a pierdut acasă cu Elveţia, scor 2-3, la Lepzig.

Componenţa echipei: Angelique Kerber (2 WTA), Andrea Petkovic (23 WTA), Sabine Lisicki (32 WTA), Julia Goerges (53 WTA). Germania are 143 de meciuri în FED Cup, din care a câştigat 91, iar în Grupa Mondială, 73 de victorii şi 46 de înfrângeri. A fost învinsă, acasă, de Elveţia, cu 3-2, în primul tur din acest an.

Petkovic - Bencic 3-6, 4-6
Kerber - Bacsinszky 6-1, 6-3
Kerber - Bencic 6-7(4), 3-6
Beck - Bacsinszky 7-5, 6-4
Groenefeld/Petkovic - Hingis/Bencic 3-6, 2-6

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici