ROMÂNIA - GRECIA: Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea

Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa spectatorilor la meciul echipei naţionale a României cu selecţionata Greciei, programat, în această seară, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Euro-2016.

424 afișări
Imaginea articolului ROMÂNIA - GRECIA: Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea

ROMÂNIA - GRECIA: Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Accesul spectatorilor în stadion se va face, începând cu ora 19.45, doar pe bază de bilete sau invitaţii. În interiorul complexului va avea loc înaintea partidei o activitate de divertisment la care vor putea participa toţi posesorii de bilete, accesul la acest spectacol urmând a fi permis începând cu ora 17.00.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.

Afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă este de asemenea interzisă.

Echipa naţională a României întâlneşte, în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, reprezentativa Greciei, într-o partidă din cadrul grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici